استرداد کلاهبردار ۸۶۰ هزار دلاری به کشور (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) فعالیت مدارس و دانشگاه‌های کدام شهر‌های خوزستان فردا (چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) غیرحضوری است؟ هوش مصنوعی و ابتلا به آلزایمر! دستگیری قاتل ۲ ساعت بعداز ارتکاب قتل در بوشهر (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۷ دهک جامعه توان پرداخت هزینه مشاوره را ندارند | ۷۶ درصد اعضای سازمان نظام روانشناسی را خانم‌ها تشکیل می‌دهند گردهمایی روز ملی روانشناس و مشاور در مشهد برگزار شد | شهروندان تنها به مشاوران دارای پروانه اشتغال مراجعه کنند + فیلم مدارس کدام شهرهای استان سیستان و بلوچستان فردا (چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) غیرحضوری است؟ افزایش ۳۰ درصدی ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی در کشور بهروز آذر: حضور بانوان در عرصه تصمیم‌گیری کشور بی‌سابقه است جزئیات انفجار در یک واحد صنعتی اصفهان + فیلم و تعداد قربانیان (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) حادثه سرویس دانش‌آموزان دختر در ارومیه ۱۱ نفر را راهی بیمارستان کرد (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: امسال ۸۲ هزار نفر در آموزش‌و‌پرورش استخدام می‌شوند خدمات اورژانس اجتماعی به صورت رایگان ارائه می‌شود آیا مراجعان به روانپزشک، «بیمار روانی» و «دیوانه» هستند؟ انجام سالانه ۵۰۰ هزار سقط جنین در کشور آمار معلمان زندانی به دلیل بدهی مالی | کدام استان‌ها بیشترین زندانی دبیر را دارند؟ تأکید سرکنسول جمهوری ترکیه بر افزایش تعداد پرواز‌ها بین مشهد و این کشور حمایت آموزش و پرورش از دانش‌آموزان حادثه دیده بندرعباس مهلت دریافت کارت ورود به جلسه کنکور امشب به پایان می‌رسد (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) | تداوم روند کاهش دما تا روز‌های پایانی هفته جاری جزئیات سهمیه کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد مسئله مهم بغل‌کردن تا صدسالگی آخرین مهلت اعلام وضعیت خوابگاه‌های دانشجویی تعیین شد معضل کمبود روانشناس در شهرستان‌ها جدی است زائران حج ۵۰۰ یورو ارز زائری دریافت می‌کنند | زائران زمینی عتبات هم به زودی ارز زیارتی دریافت می‌کنند استاندارد مهدکودک‌ها، یک مربی به‌ازای هر کودک است پلمب یک داروخانه در مشهد (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) آمار تعداد داوطلبان رشته‌های آزمایشی اعلام شد | حضور پررنگ زنان در صف کنکور پزشکی دخترت را در آغوش بگیر | درباره رابطه مطلوب والدین با دختران نوجوان
سرخط خبرها

گردهمایی روز ملی روانشناس و مشاور در مشهد برگزار شد | شهروندان تنها به مشاوران دارای پروانه اشتغال مراجعه کنند + فیلم

  • کد خبر: ۳۲۹۵۹۵
  • ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۰:۳۹
گردهمایی روز ملی روانشناس و مشاور در مشهد برگزار شد | شهروندان تنها به مشاوران دارای پروانه اشتغال مراجعه کنند + فیلم
عصر امروز همایش بزرگداشت روز ملی روانشناسی و مشاور در مشهد با حضور بیش از ۱۰۰۰ نفر از اعضای سازمان نظام روانشناسی و مشاوره استان برگزار شد.
مریم دهقان
خبرنگار مریم دهقان

به گزارش شهرآرانیوز، عصر امروز، دومین گردهمایی بزرگداشت روز ملی روانشناس و مشاور از سوی شورای استانی سازمان نظام روانشناسی و مشاوره با حضور مهمانان ویژه سیدمحسن اصغری نکاح، رئیس شورای استانی سازمان نظام روانشناسی و مشاوره، حضور مجازی محمدعلی فتحی آشتیانی، رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور، مسعود جانبزرگی، استاد تمام روانشناسی بالینی، عباس نظافت رئیس اداره مراکز و خدمات اجتماعی سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد، مهدی بُرجی، مدیرکل بهزیستی خراسان رضوی و بیش از ۱۰۰۰ مشاور و روانشناس در حوزه‌های مختلف خانواده، تحصیلی، بالینی، روان‌درمانی در سالن همایش‌های مجتمع شهدای سلامت برگزار شد.

شهروندان تنها به مشاوران دارای پروانه اشتغال مراجعه کنند

رئیس شورای استان خراسان رضوی سازمان نظام روانشناسی و مشاوره در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز با بیان این مطلب که روز روانشناس و مشاور در نهم اردیبهشت ماه با آغاز دهه مبارک کرامت و میلاد حضرت معصومه سلام الله علیها مقارن شده است اظهار کرد: ما امروز ویژه برنامه بزرگداشت روز مشاور و روانشناس را از طرف شورای استانی سازمان نظام روانشناسی و مشاوره‌ای کشور برگزار کردیم و در خدمت بیش از ۱۰۰۰ نفر از همکاران مشاور و روانشناس جوان و پیشکسوت در این شغل هستیم.

سیدمحسن اصغری نکاح بیان کرد: روز روانشناس و این گردهمایی می‌تواند پیمان مجددی برای روانشناسان و مشاوران باشد که به ارتقای بهداشت روان جامعه کمک شایانی می‌کنند، اما با این ملاحظه که شهروندان در انتخاب مشاورانی که دارای پروانه هستند و تابلوی مصوب سازمان دارند دقت کنند.

اصغری نکاح در پاسخ به سوالی درباره وضعیت بیمه مشاوره ویژه مراجعان تصریح کرد: مسئله بیمه خدمات روانشناختی و مشاوره چالشی بسیار قدیمی است. سازمان نظام روانشناسی و مشاوره در دوره اخیر تلاش‌های بسیاری در این زمینه داشته است تا تمامی خدمات شامل بیمه شود، اما الان فقط دو رشته روانشناسی بالینی و روانشناسی سلامت، چون ذیل رشته‌های بهداشت تعریف شدند شامل خدمات بیمه‌ای هستند.

وی تاکید کرد: پیشنهاد ما این است که تمامی خدمات مشاوره تحت پوشش خدمات بیمه‌ای قرار گیرد لذا از مسئولان و مدیران و سیاستگذاران انتظار داریم در زمینه تحقق این امر کمک کنند، مردم را خانواده خود بدانند تا فرهنگ مشاوره در جامعه هرچه بیشتر گسترش یابد.

۲۵درصد مردم از سلامت روان برخوردار نیستند

مسعود جانبزرگی، رواندرمانگر برجسته کشور نیز در این همایش که به صورت مجازی و وبیناری با حاضران ارتباط برقرار کرد به ارائه مطالبی با موضوع "حلقه مفقوده سلامت روان" پرداخت و در این باره گفت: به طور کلی وقتی روند سلامت روان را مرور می‌کنیم می‌بینیم درباره تعریف آن، سردرگمی‌هایی وجود دارد.

وی به مولفه‌هایی که سلامت روان را تعریف می‌کند اشاره کرد و تشریح کرد: ابتدا سلامت روان به رغم پیشرفت‌هایی که بشر داشته باید بپرسیگ آیا امروزه سلامت روان بهتری داریم یا خیر؟! آمار‌ها و مشاهدات در کشور‌های مختلف نشان می‌دهد روز به روز آمار بیماری‌های روانی در حال افزایش است و طبق آماری که اعلام شده ۲۰ تا ۲۵ درصد افراد از سلامت روان برخوردار نیستند.

این روان‌درمانگر بالینی با بیان این مطلب که سلامت روان مولفه‌هایی دارد عنوان کرد: حفظ حرمت خود، انعطاف پذیری، رشد مهارت‌های اجتماعی، تنظیم هیجانی و کنترل استرس، داشتن معنای زندگی از جمله مولفه‌های سلامت روان است با این حال، اگرچه این شاخص‌ها در تحقیقات آمده ولی مولفه‌های سلامت، با توجه به زیست انسان‌ها به روز می‌شود.

وی افزود: ادراک کارآمد، تفکر واقع نگرانه، خود مهرورزی، انعطاف پذیری شناختی، نیک زیستی دیجیتال، همدلی صحیح در زندگی دیجیتال، زبان هیجانی، ارتباط با طبیعت و آگاهی فرهنگی از جمله مولفه‌های جدید از سلامت روان است که متناسب با شرایط زیستی جدید انسان تعریف شده است.

جانبزرگی به تهدیدکننده‌های سلامت روان نیز در فضای امروز اشاره کرد و گفت: اختلالات جدیدی که تهدیدکننده سلامت روان است به وجود آمده و مهم‌ترین آن، تنهایی مدرن است، به این صورت که نمی‌توانند از فضای مجازی دور باشند و دائم گوشی همراه دستشان است.

این مشاور و پژوهشگر حوزه سلامت روان ابراز کرد: حلقه مفقوده سلامت روان در دنیای فعلی واقعیتی است که آن را انکار می‌کنیم و آن این است که ارتباط با خدا را فراموش می‌کنیم. طبق مفاهیم قرآنی، انسانی که خدا را فراموش کند، خودش را فراموش می‌کند و چگونه می‌توان در این وضعیت سلامت روان را بدست آورد.

ارتقای سلامت روان جزو برنامه‌های مدیریت شهری است

رئیس اداره مراکز و خدمات اجتماعی سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد نیز در بخش دیگری از این مراسم در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز بیان کرد: مدیریت شهری در بحث فرهنگ شهروندی، ارتقای سلامت روان را جزو برنامه‌های خود قرار داده است تا بتواند عدالت سلامت روان را در سطح جامعه گسترش دهد.

عباس نظافت ادامه داد: سلامت روان در سطح شهر ایجاد نمی‌شود مگر ما برنامه‌هایی مشخص و مدون داشته باشیم و با توجه به اینکه م

پرداخت هزینه‌های مشاوره در توان همه مردم نیست تلاش کردیم از اساتید خبره مشهدی در مناطق کم برخوردار یا حاشیه شهر استفاده کنیم تا آنها هم بتوانند از خدمات مشاوره‌ای بهره‌مند شوند.

نظافت با اشاره به برنامه‌های سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد در حوزه مشاوره و ارتقای سلامت روان جامعه عنوان کرد: ما در مدیریت شهری طرح‌هایی آماده کردیم که این طرح‌ها با سازمان نظام روانشناسی گره خورده و به لحاظ علمی از جایگاه خوبی برخوردارند.

وی اضافه کرد: یکی از این طرح‌ها "باهم"، باشگاه اجتماعی همسران مشهدی ویژه زوجین جوان است که با هدف تحکیم بنیان خانواده خوب تشکیل شده و در سال گذشته، ۲۳ هزار زوج جوان با ما همراه شدند. ۱۲ اردیبهشت ماه سال جاری نیز اختتامیه ۱۴۰۳ و افتتاحیه ۱۴۰۴ برگزارخواهد شد.   طرح "ترنم زندگی" نیز که ویژه مشاوره و آموزش مهارت‌های زندگی به مناطق کم برخوردار است، ۳۰۰ مسجد با هماهنگی امور مساجد و اساتید سازمان نظام روانشناسی پای کارآمدند. طرح دیگر "شهید مهرورزی" ویژه پیشگیری همگانی از اعتیاد است و ۳۰۰ مربی پیشگیری از اعتیاد در سطح شهر مشهد در سطح مدارس، مساجد، کانون‌ها و موسسات مشغول هستند و امسال نیز این طرح‌ها ادامه خواهد داشت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->